BM EKONOMIPARTNER

Stockholms län

Information

630211-XXXX är organisationsnummer för företaget BM EKONOMIPARTNER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BM EKONOMIPARTNER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som BM EKONOMIPARTNER finns i.

BM EKONOMIPARTNER har varit registrerat sedan 1992-06-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BM EKONOMIPARTNER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

BM EKONOMIPARTNER är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för BM EKONOMIPARTNER är följande:

Vill ni komma i kontakt med BM EKONOMIPARTNER så kan ni göra det på telefon genom 070-5800317 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, lönehantering och administrativa uppdrag

Det finns olika personer som har en koppling med BM EKONOMIPARTNER och det är MÄLER, RUT BRITTEN som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,