Svegeboe idrottskonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Svegeboe idrottskonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Svegeboe idrottskonsult är ett av dem. Statusen för Svegeboe idrottskonsult är att Bolaget är aktivt.

Svegeboe idrottskonsult är ett Enskild firma och skapades 2007-01-30. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Svegeboe idrottskonsult ska trivas.

Svegeboe idrottskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hjälpa till med råd och stöd i idrotts och fritidsfrågor, samt idka handel inom samma områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svegeboe idrottskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Svegeboe idrottskonsult och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Svegeboe idrottskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7935995.

.

De som är på något sätt har med Svegeboe idrottskonsult är Svegeboe, Lars Göran som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svegeboe idrottskonsult har 630203-XXXX som sitt organisationsnummer.