Lex Humana Sverige

Stockholms län

Information

621207-XXXX är organisationsnummer för företaget Lex Humana Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lex Humana Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Lex Humana Sverige finns i.

Lex Humana Sverige har varit registrerat sedan 2008-05-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lex Humana Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-22.

Lex Humana Sverige är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Lex Humana Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lex Humana Sverige så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Att hjälpa, såsom att utbilda och informera, privatpersoner, mindre och medelstora företag inom privat- och arbetslivets juridik utifrån både ett företags- och individperspektiv.

Det finns olika personer som har en koppling med Lex Humana Sverige och det är Andersson, Anna Maria som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,