De Navidnia Pizza & Sallad

Stockholms län

Information

De Navidnia Pizza & Sallad är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som De Navidnia Pizza & Sallad finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

De Navidnia Pizza & Sallad som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-25. Men sedan 2005-12-01 så har De Navidnia Pizza & Sallad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på De Navidnia Pizza & Sallad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 023-60661.

Täby arbetar för att bolag som De Navidnia Pizza & Sallad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för De Navidnia Pizza & Sallad. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Driva pizzarörelse såsom servering, avhämtning och hemkörning. Samt restaurang, gatukök, kiosk och livsmedelsbutiker. Import och export av livsmedelsartiklar.

Firmatecknare för De Navidnia Pizza & Sallad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till De Navidnia Pizza & Sallad och det är följande personer, Navidnia, Ghasem som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för De Navidnia Pizza & Sallad är 621106-XXXX.