Landergren original & form

Stockholms län

Information

620804-XXXX är organisationsnummer för bolaget Landergren original & form. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Landergren original & form är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Landergren original & form finns i.

Landergren original & form har varit registrerat sedan 2004-10-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Landergren original & form så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Landergren original & form är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Landergren original & form är följande:

Vill ni komma i kontakt med Landergren original & form så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reklam och media.

Det finns olika personer som har en koppling med Landergren original & form och det är Landergren, Eva Maria som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,