M.D. Cab EF

Stockholms län

Information

620512-XXXX är organisationsnummer för verksamheten M.D. Cab EF. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.D. Cab EF är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som M.D. Cab EF finns i.

M.D. Cab EF har varit registrerat sedan 1999-03-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.D. Cab EF så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

M.D. Cab EF är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för M.D. Cab EF är följande:

Vill ni komma i kontakt med M.D. Cab EF så kan ni göra det på telefon genom 08-7327922 eller genom brev på följande adress:

Taxi rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med M.D. Cab EF och det är Dezfouli, Seyed Mohammad Mehdi som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,