Consultingela

Stockholms län

Information

620210-XXXX är organisationsnummer för bolaget Consultingela. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Consultingela är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Consultingela finns i.

Consultingela har varit registrerat sedan 2007-12-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Consultingela så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

Consultingela är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Consultingela är följande:

Vill ni komma i kontakt med Consultingela så kan ni göra det på telefon genom 076-3598054 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom marknadsföring, affärsutveckling och projektledning inom Life science-området

Det finns olika personer som har en koppling med Consultingela och det är Berglund, Ingela Kristina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,