KREAGRAFEN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och KREAGRAFEN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och KREAGRAFEN är ett av dem. Statusen för KREAGRAFEN är att Bolaget är aktivt.

KREAGRAFEN är ett Enskild firma och skapades 1990-07-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som KREAGRAFEN ska trivas.

KREAGRAFEN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamhet inom reklam och formgivning med in- riktning på idéframställning, layout och presen- tation av bild, text och grafisk form, utformning av utställningar, inredning och textila arbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KREAGRAFEN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är KREAGRAFEN och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med KREAGRAFEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51052040.

.

De som är på något sätt har med KREAGRAFEN är KOLLIN, ANNA-CARIN MARIA som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, KOLLIN, KARL ANDERS som är född 1959 och har titeln Prokurist, .

KREAGRAFEN har 611104-XXXX som sitt organisationsnummer.