Soft Living

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter Soft Living. Det finns flera företag som liknar Soft Living i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Soft Living är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-19 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-03-09 så har Soft Living varit registrerat och sedan 2007-04-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Soft Living och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Soft Living så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Soft Living så kan ni göra det på .

Bedriva försäljning av barnartiklar såsom kläder, plädar, sänglinne, handdukar samt pussel och spel. Inredningsprodukter såsom dukar, plädar kuddfordral och överkast samt smycken. Pappersprodukter såsom födelsedagskort, kort utan text, grattiskort för nyfödda, grattiskort för bröllop. Seminarium-, kurser- och homestyling.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson Svensson, Eva Birgitta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Soft Living har 611020-XXXX som sitt organisationsnummer.