DOUGLAS SANDOR MARKETING

Stockholms län

Information

DOUGLAS SANDOR MARKETING är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som DOUGLAS SANDOR MARKETING finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DOUGLAS SANDOR MARKETING är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan -0001-11-30.

DOUGLAS SANDOR MARKETING som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-12-09. Men sedan 1996-01-01 så har DOUGLAS SANDOR MARKETING varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DOUGLAS SANDOR MARKETING så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Täby arbetar för att bolag som DOUGLAS SANDOR MARKETING ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DOUGLAS SANDOR MARKETING. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom marknadsföring och reklam- filmsmusikproduktion, inköp och försäljning av reklamenheter, planering av marknadsföringsinsat- ser och musikproduktion

Firmatecknare för DOUGLAS SANDOR MARKETING är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DOUGLAS SANDOR MARKETING och det är följande personer, SANDOR, JAN-DOUGLAS ROBERT som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för DOUGLAS SANDOR MARKETING är 610813-XXXX.