I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet. Det finns flera företag som liknar I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-03-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-04-02 så har I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet så kan ni göra det på 08-50083579.

Föreläsningar och konsultverksamhet inom friskvård, första hjälpen. Konditions- och styrketräning. Utbildning i första hjälpen, friskvård, självförsvar och fysiskträning. Kursverksamhet i mentalträning, fysiskträning (kondition, styrka sim-livräddning). Aerobic och vattengymnastik (wet vest). Överlevnadskurser, kick off och PHBT (mentalträning). Fysioterapeutisk behandling. Rekryteringsarbete dvs testprofil vid reksrytering med fysiska- och psykiska tester.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Myhr, Ingrid Maria Elisabet som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

I. Myhr - Hälsa och Självskyddsinstitutet har 610811-XXXX som sitt organisationsnummer.