Second half

Stockholms län

Information

610526-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Second half. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Second half är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Second half finns i.

Second half har varit registrerat sedan 2001-11-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Second half så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Second half är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Second half är följande:

Vill ni komma i kontakt med Second half så kan ni göra det på telefon genom 08-7325886 eller genom brev på följande adress:

Handel med bagagnade saker för heminredning.

Det finns olika personer som har en koppling med Second half och det är Carrol, Pia Carina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,