Pia Anneli Maria Bokföring i Täby

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är ett av dem. Statusen för Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är att Bolaget är aktivt.

Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är ett Enskild firma och skapades 1994-03-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pia Anneli Maria Bokföring i Täby ska trivas.

Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokföring, deklarationer, konsultverksamhet och skrivtjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Pia Anneli Maria Bokföring i Täby och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Pia Anneli Maria Bokföring i Täby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7564607.

.

De som är på något sätt har med Pia Anneli Maria Bokföring i Täby är Hansson, Anneli Maria Kristina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pia Anneli Maria Bokföring i Täby har 601002-XXXX som sitt organisationsnummer.