Sven Olausson Läk & Lär

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Sven Olausson Läk & Lär är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sven Olausson Läk & Lär är ett av dem. Statusen för Sven Olausson Läk & Lär är att Bolaget är aktivt.

Sven Olausson Läk & Lär är ett Enskild firma och skapades 2007-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sven Olausson Läk & Lär ska trivas.

Sven Olausson Läk & Lär är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sjuk-och hälsovård. Pedagogiskt arbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Olausson Läk & Lär är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-05.

Idag är Sven Olausson Läk & Lär och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Sven Olausson Läk & Lär så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7325582.

.

De som är på något sätt har med Sven Olausson Läk & Lär är Olausson, Sven Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sven Olausson Läk & Lär har 600718-XXXX som sitt organisationsnummer.